>Scholen

Zonwering binnen voor scholen

Goed zicht op het digibord?

Het is een trend die al een aantal jaren gaande is in het basis- en voortgezet onderwijs: de traditionele krijtborden zijn vervangen door moderne digiborden of touchscreens. Dit betekent een grote sprong voorwaarts voor het onderwijs maar het heeft ook een andere, minder prettige consequentie. Door invallend licht van buiten de klas kunnen de meeste leerlingen niet goed zien wat er op het bord te lezen is.

Voor Na

Concentratie bevorderend

Screens die slecht werken, klapperende lamellen in wisselende staat van onderhoud en lichtwerende tekeningen op de ramen van de klaslokalen: we komen het in de dagelijkse schoolpraktijk erg veel tegen. Werkplekzonwering is een goed alternatief voor deze gebrekkige noodoplossingen. 

voor Na

Werkplekzonwering is warmtewerend en transparant zodat de leerlingen en studenten geen opgesloten gevoel ervaren. Iets wat hun concentratie positief ten goede komt. Zowel in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs als op hogescholen en universiteiten heeft Lumadesq een flink aantal projecten uitgevoerd met werkplekzonwering.

gevel Kolmenscate lamellen Kolmenscate Kolmenscate na Kolmenscate draairamen

Geïnteresseerd?

Mail of bel met Lumadesq, we staan u graag te woord.    T 030 711 5680

Neem contact op      Vraag proefinstallatie aan