>Warmtewerend

Warmtewerende zonwering binnen

Lumadesq Werkplekzonwering voor een aangenaam werkklimaat

Moderne gebouwen: veel glas, veel licht. Mooi design voor een perfecte uitstraling. Totdat de zon gaat schijnen. Dan wordt het werkklimaat binnen al gauw te warm, te benauwd. Om over de spiegeling op de beeldschermen nog maar te zwijgen.

Temperatuurverlaging werkplek

Werkplekzonwering stopt de hinderlijke beeldschermreflectie, zonder dat het zicht naar buiten wordt geblokkeerd. Werkplekzonwering is sterk warmtewerend. Het kan in uw kantoorruimte tot wel 8˚C koeler worden. Kortom: Lumadesq Werkplekzonwering zorgt voor een aangenaam werkklimaat én voor een besparing op de kosten van airconditioning.

Geïnteresseerd?

Mail of bel met Lumadesq, we staan u graag te woord.    T 030 711 5680

Neem contact op      Vraag proefinstallatie aan

Via een referentie ben ik in contact gekomen met Lumadesq. Ik was voorbereid op een gesprek over gewone zonwering en ging dus redelijk sceptisch het gesprek in. Het product dat Lumadesq aanbiedt is toch wat anders dan traditionele zonwering. Dit product houdt zonlicht zo tegen dat ARBO technisch een aantal problemen opgelost worden. Tevens is het product warmtewerend. Na het eerste gesprek hebben we twee kantoorruimten als proef voorzien van zonwering. Collega's waren zo enthousiast dat we een groot gedeelte van de kantoren grenzend aan de zuidgevel hebben laten uitvoeren. Wij kunnen werkplekzonwering aan iedereen aanbevelen.
Roel, facilitair manager bij een gemeente
Roel, facilitair manager bij een gemeente
ervaringen met werkplekzonwering