>Isolerend

Isolerende zonwering

’s Zomers en ’s winters effectief

Lumadesq Werkplekzonwering weerkaatst tot 83% van het felle zonlicht uit uw kantoorruimtes. Dat zorgt in de zomer voor een aangename binnentemperatuur, maar ook ’s winters bespaart u energie. Lumadesq Werkplekzonwering zorgt namelijk voor een goede isolatie; de warmte van uw cv verdwijnt tijdens de wintermaanden niet meer via de geleiding van het glas door de ramen naar buiten. Wel zo duurzaam, toch?

Isolerende laag

Werkplekzonwering wordt aan de binnenkant van het glas gemonteerd, op ongeveer 2 cm van het glas. Als de zonwering gesloten is ontstaat er een dunne laag lucht tussen het glas en de zonwering. Deze luchtlaag werkt isolerend en voorkomt dat de warmte via het glas het pand verlaat. 

koud-warm huis NMA Den Haag

Extra besparing op energiekosten

De stenen muren van kantoorpanden werken over het algemeen behoorlijk isolerend, maar het glas in ramen en gevels vormt het grote lek waardoor de meeste warmte het pand verlaat. Door werkplekzonwering als glasisolatie te gebruiken dicht u dit lek en blijft de warmte in het pand.

Tot slot een tip: wanneer de werkplekzonwering op vrijdagmiddag, bij het verlaten van het pand, gesloten wordt, dan blijft de warmte het hele weekend binnen en hoeft het kantoor op maandagmorgen minder opgewarmd te worden. Een onverwachte extra besparing!

Lumadesq plaatste werkplekzonwering in ons kantoor. In plaats van de reguliere zonneschermen een prima alternatief. Het ziet er geweldig uit en het werkt feilloos. De eerste levering was volgens Lumadesq niet perfect waarna zelfs een nieuwe geleverd werd. Nu ziet mijn kantoor er zo veel beter uit. Het kantoor is nu lekker warm in de winter en filtert de vervelende zon op je beeldscherm.
Boudewijn, directeur IT bedrijf
Boudewijn, directeur IT bedrijf
Zonwering als glasisolatie

Geïnteresseerd?

Mail of bel met Lumadesq, we staan u graag te woord.    T 030 711 5680

Neem contact op      Vraag proefinstallatie aan