>Architecten

Zonwering binnen | informatie voor architecten

Het oog wil ook wat...

Bij het design van kantoorgebouwen en scholen nemen de effecten van het ontwerp op het binnenklimaat een belangrijke plaats in. Lumaqdesq ondersteunt architecten en ontwerpers met een uitgekiend systeem van werkplekzonwering. Met werkplekzonwering blijven de beeldschermen in het pand goed zichtbaar en blijft er voldoende daglicht over om prettig bij te kunnen werken. Iets wat de functionaliteit van het ontwerp ten goede komt.

Hoekraam

Breed assortiment in kleur, stof en afmetingen

Voor ontwerpers en inrichters van binnenruimten is het goed om te weten dat de schermen van Lumadesq Werkplekzonwering leverbaar zijn in verschillende kleuren die in ieder interieur tot hun recht komen. Er is een breed assortiment van filterfolie en tervira-stof beschikbaar zodat zowel aan de productiviteits-eisen van deze tijd als ook aan de wensen van een strak design voldaan kan worden. Werkplekzonwering wordt in vrijwel alle gevallen schroefloos op de kozijnen verlijmd zodat er geen schade aan de kozijnen ontstaat.

Lumadesq Werkplekzonwering wordt geleverd in kleine cassettes met een doorsnede van 30 tot 48 mm, afhankelijk van de maat van het kozijn en de soort stof. De cassettes worden onopvallend (lees: vrijwel onzichtbaar) gemonteerd op de kozijnen of subtiel weggewerkt in het systeemplafond.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Lumadesq International
Tel: 030-7115680

Neem contact op      Vraag proefinstallatie aan